august 19, 2010

another rainy wednesday.

hej igen. det er meeeeget lang tid siden jeg har skrevet, i know. men som jeg skrev i mit tidligere indlæg; det kommer nok til at 'take some getting used to' at skrive blog. jeg elsker at skrive og har, så længe jeg kan huske, skrevet dagbog og det er jo lidt hvad det her er. - bare med publikum, TIHI.

ved godt det er lidt uncool at reklamere for folk man kender, men nu er det altså bare lige sådan at min søster er med i et band. de hedder Panamah og er rigtig nye, men de blev P3's uundgåelige, allerede før singlen kom ud. Det er det nummer der hedder "Ikke for sent" og jeg elsker det og dk har taget godt imod dem! det er min søster der synger og selvom de ikke har givet lyd fra sig i et stykke tid (literally) arbejder de på højtryk og deres næste single "Et sted at stå" forventes at komme ud i september! Tjek det ud engang. :) http://www.youtube.com/watch?v=lkI2HYTDPv4&feature=related

hvad angår tøjtøjtøj, så er jeg i den heldige situation at jeg har fået et lille job - tilkaldevikar i tiger. (JUBII...) meeen, august måned har jeg fået fuldtid så dvs MONEEEY på kontoen til den 1. hvilket vil sige tøj tøj tøj. :) dog tror jeg ikke der bliver råd til den meget ønskede aviatorjakke, men man må jo gerne sukke lidt efter en...jeg ville vælge aviator. ;)

imorgen har jeg nogen forskellige gøremål; fx skal jeg lige ind til byen og ha byttet noget tøj, derefter hjem til min mormor og gøre lidt rent (hvad gør man ikke for penge!) og derefter hjem til 3 gode venner og spise kage. - mærkeligt, men jeg håber det regner, så det er rigtig hyggevejr. :)

ps. jeg er i julestemning. i AUGUST? men der er nu altså bare noget over regnvejr. det er den samme slags hygge og stemning det skaber som hvis der lå sne. hvis man da er indenfor, skal der lige tilføjes! ;D derfor har jeg hele aftenen i dag set film, spist popcorn, drukket te og alt sammen pakket ind i min dyne i sofaen med en kat på skødet. dejligt.

ikke mere herfra. go onsdag!

2 kommentarer:

 1. Der er altså noget Balou fra Luftenshelte over lammeruskindsjakker :)

  Mvh
  Mathias
  Tjittjat.blogspot.com

  SvarSlet
 2. du har desværre lidt ret. - men jeg synes fx dem på billedet er anderledes (på den gode måde!) end de normale "pilot-jakker". :)

  SvarSlet