september 17, 2010

tattoo?jeg er blevet rigtig hooked på tanken om en tatovering. jeg har ellers altid tænkt sådan "ejejej, jeg har jo den for altid og så skal jeg rende rundt med den åndssvage impuls til jeg dør." men .. har tænkt mere og mere på det de sidste par år og jeg ved med mig selv at det skal være noget som jeg altid ville kunne stå ved. fx synes ideen om en muffin på underarmen ku være sjovt og kinda cool, men .. det er jo ikke noget jeg gider se på når jeg er 40, 60 eller 80. Så det skal være noget som jeg altid kan stå ved.

fx elsker jeg katte, så det kunne være en lille enkel kat i stregtegning. noget i stil med billedet ovenfor. eller også mine forældres initialer. altså bare "b&u" eller sådan noget. det er jo mennesker jeg elsker og respekterer og altid vil elske og respektere.

så det skal i hvert fald være noget jeg kan stå ved hele livet. ELLER bare noget som er meget småt og enkelt og måske ikke helt med så meget attitude som en stor pink muffin har. hmm som fx. en lille fugl på håndleddet. fugle tiltaler mig. - også noget i stil med billedet ovenfor. vil gerne at det bare skal være en silhouet af en fugl, så den bare bliver enkel og fin.

ved ikke rigtigt.


1 kommentar: